2.8° C
Предимно облачно
toggle

От 5 юли се затварят за движение участъци от ул. „Шейново“ за отстраняване на последствията от проливните дъждове

02 юли 2021
image

Със заповед на кмета на Общината инж. Добромир Добрев от 5 юли (понеделник) се въвежда временна организация на движение по ул. „Шейново“ в Горна Оряховица. Улицата се затваря за движение в участъка от кръстовището с ул.“Св. Княз Борис І“ до кръстовището с ул.“Македония“, както и двете прилежащи улици на „Шейново“ в затворения участък – ул.“Бузлуджа“ и ул.“Генерал Гурко“. Заповедта за временната организация на движение в сила до 9 август (понеделник).
След среща на кмета инж. Добромир Добрев с представители на ВиК „Йовковци“ е договорено да бъде направена цялостна подмяна на водоснабдяващата мрежа и преасфалтиране на три улици в Горна Оряховица. Ремонтът се налага заради нарушената настилка в следствие на проливния дъжд от изминалия уикенд. Започва цялостна подмяна на ВиК мрежата на ул. „Шейново“, ул. „Марица“ и ул. „Оборище“. Екипите на ВиК стартират дейностите от понеделник първо с ул. „Шейново“. Участъкът вече е подготвен за работа. 
Екипите ще подменят ВиК мрежата и на останалите две улици поетапно. Ремонтните дейности ще се извършват от ВиК „Йоковци“.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени