2.8° C
Предимно облачно
toggle

Приказка за Рождество разказаха в Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица

14 декември 2022
image

Приказка за Рождество Христово разказаха малчуганите от Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица. На коледния празник имаше много стихотворения и песни, с които децата поздравиха своите гости. Малки коледари отправиха благослов за здраве и берекет.
Децата с нетърпение очакваха Дядо Коледа, който пристигна заедно със Снежанка, натоварен с голям чувал, пълен с подаръци. В ролята на добрия старец бе доц. Георги Георгиев от Педагогическия факултет на ВТУ, а красивата Снежанка бе Катерина Дончева от Сдружение "ЗОВ", осигурило подаръците на децата. Сдружението е дългогодишен партньор на Дневния център. 
Гости на коледния празник в Дневния център бяха заместник-кметът Григор Минков, общинските съветници Добрин Дериджиян и Елена Григорова, директорът на Дирекция „Социално подпомагане“ Боряна Кирилова, директори и служители на социални услуги в общината, представители на общинска администрация, на Женско благотворително дружество „Св. Мина“, на Сдружение „Човеколюбие“, родители и приятели на децата. Много от гостите също бяха донесли подаръци, с които да зарадват малчуганите.
Екипът на Дневния център получи поздравления от гостите за изключително добрата работа и грижите за децата, както и за подготовката и организацията на коледното тържество. 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени