2.8° C
Предимно облачно
toggle

С грандиозен концерт на Любо Киров завършиха майските празници в Горна Оряховица

02 юни 2024
image

Почитатели на стойностната българска музика препълниха пространството около Летния театър в Горна Оряховица за концерта на Любо Киров. Повече от час и половина продължи изявата, по време на която певецът, композитор и текстописец, заедно с музикантите си, държа публиката във възторг. В Горна Оряховица Любо Киров изпя едни от най-обичаните съвременни наши поп песни.
Преди голямата българска звезда да излезе пред хилядите жители и гости на Горна Оряховица, настроението подгряха изключителните таланти от местния Вокален състав „Графити“. Част от състава е и финалистът от тазгодишното издание на „Гласът на България“ Симеон Славев.
Поп изпълненията бяха предхождани от атрактивно визуално шоу „Огън и лед“.
Събитията по повод празника на Горна Оряховица и празника на горнооряховския суджук започнаха още в понеделник, на 27 май, като превърнаха града в интересна дестинация за гости от областта и от страната.
Празненствата около Летния театър продължават до обедните часове в днешния неделен ден, 2 юни.
От 11.40 ч. пред паметника на Христо Ботев в Горна Оряховица започва Тържествен ритуал, с който градът ще се преклони пред паметта на поета и революционер и на загиналите за свободата на България.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени