2.8° C
Предимно облачно
toggle

Цветомир Георгиев е новият управител на „Общински пазари – Горна Оряховица“ ЕООД

27 юни 2024
image

Цветомир Георгиев е новият управител на „Общински пазари – Горна Оряховица“ ЕООД. Той бе утвърден на този пост по време на днешното заседание на Общинския съвет. До избора му се стигна, след като през април досегашният управител Димитър Димитров подаде заявление за напускане. За овакантеното място бе обявен конкурс, а Цветомир Георгиев е единственият, явил се на конкурса, на който получава максималния брой точки от всички членове на комисията по избор.
Новият управител е магистър по икономика, а началото на трудовия му стаж започва от Община Горна Оряховица – в отдел „Стопански дейности“. Като общински служител в периода 2004-2012 година, основните му ангажименти са свързани с пътнически превози, оптимизиране на общинската транспортна схема, таксиметровите превози, проверка на търговски обекти, изготвяне на финансово-икономичски анализ на общинските дружества и изготвяне на предложения от името на кмета до Общинския съвет. Между 2012 г. и 2016 г. е в „Янтра транспорт“ като ръководител обществен превоз на пътници – началник автогара. Към настоящия момент работи в частна фирма, където отговаря за всички доставки и контрол по извършваната дейност.
Може да разчитате на упорита работа, честност, справедливост, отговорност, диалогичност и равнопоставеност. Смятам, че с общи усилия можем да направим нашия пазар едно по-привлекателно място, както за търговци, така и за клиенти, заяви при представянето си пред Общинския съвет Цветомир Георгиев.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени