2.8° C
Предимно облачно
toggle

Удължава се срокът за прием на заявления за подмяна на стари отоплителни устройства в Горна Оряховица

20 април 2022
image

Поради големия интерес, срокът за прием на заявления за подмяна на стари отоплителни устройства в Горна Оряховица се удължава до 10 май. В тях гражданите могат да заявят желание, старите им отоплителни устройства на твърдо горива да бъдат заменени с по-екологични. Те могат да бъдат - на газ, пелети или ток.
Документите се приемат на две места в Общината – в бившия Туристически център и в Информационния център. Гишетата работят всеки работен ден от 8.30 ч. до 18.00 ч.
Заявленията могат да се подават и по електронен път. Гражданите могат да заявят формуляр на e-mail: goair.eu@gmail.com  и след попълване да го върнат на същия адрес. Отворена е и телефонна връзка за информация – 0888 649 090 - всеки работен ден от 8.30 ч. до 18.00 ч.
На 21 април (четвъртък) от 11.00 ч. в пешеходната зона до ОББ ще се проведе поредната разяснителна кампания за подмяната на старите отоплителни устройства. Там ще бъде разположен специално обозначен щанд, където всеки, който желае, може да зададе своите въпроси и да получи информация по проекта.
 
 
В прикачените файлове са заявления за кандидатстване по проекта за физически и за юридически лица. Те могат да бъдат подавани както на място, така и да се изпращат на e-mail: goair.eu@gmail.com.

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 формуляр за кандидатстване от юридически лица 268 KB
2 формуляр за кандидатстване от физически лица 266 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени