2.8° C
Предимно облачно
toggle

Започна набиране на преброители за Преброяване 2021

16 септември 2020
image

От 15 септември започна набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд.
В срок до 30 октомври кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината, в която искат да бъдат наети. Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 (линк към документите) и  в сайта на Община Горна Оряховица в секция „Преброяване 2021“, както и в прикачените по-долу файлове.
Желаещите да се включат като преброители или контрольори в кампанията Преброяване 2021, могат да подават документи в стая 103 в сградата на Община Горна Оряховица.
В цялата страна при предстоящото преброяване ще бъдат ангажирани над 23 000 преброители и около 6000 контрольори, които ще преминат специални обучения и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.
 Най-подходящи са хора, които имат поне средно образование, занятие в икономическата и финансовата сфера, с технически познания и практикуващи социални дейности и администрация, както и студенти. Разбира се, трябва да бъдат комуникативни. Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък. Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от НСИ.

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 Информация за обработка на лични данни 119 KB
2 Бланка на автобиография 43 KB
3 Бланка на заявление 52 KB
4 Критерии за подбор 36 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени