2.8° C
Предимно облачно
toggle

Заявления за подмяна на стари отоплителни устройства в Горна Оряховица могат да се подават и по електронен път

01 април 2022
image

При голям интерес в Горна Оряховица премина разяснителната среща с граждани по проекта за подмяна на стари отоплителни устройства на твърдо гориво с по-екологични. Те могат да бъдат - на газ, пелети или ток.
На срещата присъстваха кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, представители на фирма „Еко Логистик А“ ЕООД, която изпълнява дейностите от първия етап на проекта, както и представители на „Овер газ“. Те разясниха начините, по които може да се кандидатства за подмяна на старите отоплителни уреди на дърва и въглища и отговориха на всички поставени от гражданите въпроси. Присъстващите получиха информационни материали за проекта и заявления за кандидатстване.
От 4 април заявленията на желаещите могат да се подават на две места в Общината – в бившия Туристически център и в Информационния център. Освен това, гражданите могат да заявят формуляр по електронен път на e-mail: goair.eu@gmail.com и след попълване да го върнат на същия адрес. Отворена е и телефонна връзка за информация – 0888 649 090 - всеки работен ден от 8.30 ч. до 18.00 ч.
 
В прикачените файлове са заявления за кандидатстване по проекта за физически и за юридически лица. Те могат да бъдат подавани както на място, така и да се изпращат на e-mail: goair.eu@gmail.com.

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 формуляр за кандидатстване от юридически лица 268 KB
2 формуляр за кандидатстване от физически лица 266 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени